MOST PROTIV ZADARSKOG GRADONAČELNIKA Kalmeta je problem: naša ekipa u Zadru će učiniti sve da se taj čovjek makne iz hrvatske politike

MOST PROTIV ZADARSKOG GRADONAČELNIKA

Podpredsjednik Kluba zastupnika i jedan od ključnih ljudi Mosta Nikola Grmoja dao je intervju tjedniku Nacional u kojemu se osvrnuo i na nadolazeće lokalne izbore,. Dio njegovog intervjua posvećen je i Božidaru Kalmeti i izborima u Zadru. Evo što je  na tu temu Grmoja rekao Nacionalu:

 

-Bi li kandidatura Božidara Kalmete u Zadru za vas bila problem, s obzirom na prijave protiv njega?

-On je nama problem i mi ćemo se protiv njega boriti. Mi u Zadru izlazimo s jakim snagama na izbore i očekujemo odlične rezultate. A što Kalmeta znači za HDZ, mislim da je to njihov problem i problem građana Zadra, ali mislim da će naša ekipa u Zadru učiniti sve da se taj čovjek makne iz hrvatske politike.

-Tko vam je kandidat u Zadru?

-U Zadru ćemo otkriti kandidata kroz nekih desetak dana. Ali imamo jaku ekipu i nekoliko osoba koje bi mogle konkurirati za gradonačelnika, najavljuje Grmoja.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

STUDENAC PREUZIMA SONIK Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!

Lanac od 88 zadarskih
Zadarski lanac trgovina Sonik, preuzeo je maloprodajni trgovački lanac Studenac, vijest je to koja je odjeknula ...
Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!