KORISTIO NEPAŽNJU GOSTIJU U NOĆNOM KLUBU Uhićen Zadranin (24) koji je krao novčanike i mobitele u "Ledani"

KORISTIO NEPAŽNJU GOSTIJU U NOĆNOM KLUBU

Na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci s rokom kušnje od dvije godine nepravomoćno je na Općinskom sudu u Zadru osuđen 24-godišnji F.P. iz Zadra nakon što je 7. svibnja od 00,30 do pet ujutro u noćnom klubu Ledana u Perivoju Kraljice Jelene Madijevke u više navrata koristeći nepažnju gostiju uzimao njihove mobitele i novčanike.

U tom je vremenu tako iz desnog džepa jakne u vlasništvu K.B.S. koja se nalazila na sjedalici,uzeo novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i iznos od 510 kuna. Novčanik je uzeo i iz jakne M. J. koja se nalazila na vješalici čime ga je oštetio za iznos od 500 kuna. Iz zlatne šljokičaste torbice koju je V.A. odložila na stol uzeo je mobilni telefon marke Samsung model "J7" zlatne boje čime je oštetio za iznos od oko 2.700,00 kuna. Mobilni uređaj marke LG Spirit zaplijenio je i iz jakne L. B. koja se nalazila ispod sjedalice čime je oštetio za iznos od oko 1.500,00 kuna. 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

STUDENAC PREUZIMA SONIK Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!

Lanac od 88 zadarskih
Zadarski lanac trgovina Sonik, preuzeo je maloprodajni trgovački lanac Studenac, vijest je to koja je odjeknula ...
Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!