GRADONAČELNIK BRANKO DUKIĆ O NAVODIMA DIREKTORA NK ZADRA SVETKA ĆUSTIĆA: "Poštujem direktora, a kao gradonačelnik ne mislim ulaziti u pojedinosti oko upravljanja Klubom kroz medijske prepirke"

GRADONAČELNIK BRANKO DUKIĆ O NAVODIMA DIREKTORA NK ZADRA SVETKA ĆUSTIĆA:

U intervjuu Zadarskom.hr direktor Nogometnog kluba Zadar Svetko Ćustić otvorio je "paket nesporazuma" između institucije kojoj je na čelu i Grada Zadra. Ćustić je progovorio o inicijativama iz gradske uprave za zapošljavanje konkretnih ljudi, ali i prijedlozima članova Nadzornog odbora koje je imenovao gradonačelnik Branko Dukić.

Zato smo od gradonačelnika zatražili komentar Ćustićevih navoda, ali i općeg stanja u kojem se nalazi NK Zadar.

-Grad Zadar, usprkos nezavidnoj situaciji u kojoj se Klub nalazi, niz godina ima jasne interese vezane uz NK Zadar, a to su razvoj nogometa u Zadru i što veći broj djece koja se bave nogometom. Grad je uredno ispunjavao obaveze koje je preuzeo prema Klubu. Na žalost, sportski, financijski i organizacijski Klub nije tu gdje bismo sigurno svi voljeli da je. Kao čovjek, poštujem direktora Kluba, a kao gradonačelnik stvarno ne mislim ulaziti u pojedinosti oko upravljanja Klubom kroz medijske prepirke. Postoji Nadzorni odbor i uprava koji su dužni podnijeti izvještaj, a Grad će sigurno, sukladno njihovim izvještajima, štititi interese koje sam spomenuo na početku, izjavio je gradonačelnik Branko Dukić.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije