PRESUDOM SUCA TOMISLAVA BAGE Sud poništio Letinićev otkaz bivšem direktoru zadarske Tržnice!

PRESUDOM SUCA TOMISLAVA BAGE

Nepravomoćnom presudom Tomislava Bage, suca Općinskog suda u Zadru u četvrtak je poništen otkaz bivšem direktoru Tržnice Zadar Vlatku Marušiću.

Marušić je tužio Tržnicu Zadar nakon što mu je novi direktor Tomislav Letinić prije godinu dana otkazao ugovor o radu zbog osobito teške povrede obveze iz radnog odnosa.

Bez posla je tada ostala i njegova supruga Marina Marušić kao viša referentica za pravne i kadrovske poslove Tržnice, no nepravomoćnom presudom od 6.lipnja potvrđena je odluka Letinića o tom otkazu.

Ubrzo nakon što je imenovan, novi direktor "Tržnice" Tomislav Letinić u lipnju prošle godine raskinuo je ugovor o najmu prostora na gradskoj tržnici s tvrtkom "Sarag" koja je uz dopuštenje Grada Zadra, kao vlasnika i "Tržnice" i tog prostora, odobrila podnajam "Konzumu". Letinić je tada otkaz ugovora o radu dao Marini Marušić, a onda i njezinom suprugu Vlatku Marušiću, bivšem direktor "Tržnice".

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

SUĐENJE ZA NAPAD U BIOGRADU Razbijenom bocom mu rezali vrat: "Imam trinaest punata. Da je bilo milimetar više, sada ne bih bio ovdje. Je li sramota da ja kao hrvatski branitelj ovo doživim ispred svoje kuće?"

Razbijenom bocom mu rezali vrat:
- Sve se odigralo u sekundi. Izbjegao sam udarac nogom, a onda me jedan od njih zarezao bocom po vratu. Na vratu...
Razbijenom bocom mu rezali vrat: "Imam trinaest punata. Da je bilo milimetar više, sada ne bih bio ovdje. Je li sramota da ja kao hrvatski branitelj ovo doživim ispred svoje kuće?"