BOŽIĆNI GOSPEL KONCERT U HNK ZADAR Video: Nastupit će jedan od najboljih američkih gospel zborova South Carolina Mass Choir!

BOŽIĆNI GOSPEL KONCERT U HNK ZADAR

U utorak, 17. prosinca, s početkom u 20 sati u HNK  Zadar održat će se tradicionalni božićni gospel koncert. U organizaciji HNK Zadar nastupit će jedan od najboljih američkih gospel zborova South Carolina Mass Choir pod vodstvom Michaela Browna.

South Carolina Mass Choir osnovao je Michael Brown devedesetih godina prošlog stoljeća, a poticaj su mu bili talentirani mladi glazbenici, pjevači neodoljivih glasova koji su imali snažnu potrebu za okupljanjem i izražavanjem svojih osjećaja kroz gospel.  U kratkom vremenu Zbor je okupio oko 45 vrhunskih pjevača koji do danas nastupaju u različitim glazbenim formacijama i kombinacijama, ali uvijek pod nazivom South Carolina Mass Choir. Specifičnost ove grupe je spoj modernih i tradicionalnih ritmova uz pratnju ritam sekcije (bas, klavir, bubanj) te na taj način izvode tradicionalne napjeve u R&B aranžmanima koji oduševljavaju široku publiku diljem svijeta.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u prodaji su na sustavu http://www.croatia-tickets.com/hr/event/hnk-zadar-south-carolina-mass-choir-sad i od utorka, 10. prosinca na blagajni HNK Zadar  (11-13h, 18-20h).

 

Naslovnica Đirada

Najčitanije