OVO JE MLADIĆ KOJI JE ZADNJA TRI MJESECA ŽIVIO OD PLJAČKI TRGOVINA I APOTEKA Upao je u čak 12 lokala, ukrao 73.000 kuna

OVO JE MLADIĆ KOJI JE ZADNJA TRI MJESECA ŽIVIO OD PLJAČKI TRGOVINA I APOTEKA

MUP

 

 

 

 

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjaka kojega tereti da je tijekom svibnja, lipnja i srpnja opljačkao 12 trgovina i ljekarni iz kojih je odnio gotovo 73 tisuće kuna.

MUP

 

"Utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom mjeseca svibnja, lipnja i srpnja 2018. godine na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznena djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni", izvijestila je u srijedu zagrebačka policija.

MUP

 

Dodaju da je osumnjičeni razbojništva počinio maskiran, prijeteći nožem i pištoljem djelatnicama od kojih je otuđivao novac. S mjesta zločina naknadno je bježao pješice, biciklom ili automobilom.

MUP

 

"Ukupno pričinjena materijalna šteta navedenim kaznenim djelima iznosi oko 72.750,00 kuna, a novac pribavljen izvršenjem kaznenih djela razbojništva osumnjičeni je koristio za svakodnevne potrebe.

MUP

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće", kažu u policiji.

MUP

Naslovnica Forum

Najčitanije

SABORSKI ZASTUPNIK OTKRIO ŠTO SE DOGAĐA NA JEDNOM NAŠEM OTOKU Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...

Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...
Na sjednici saborskog Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav, premijer Andrej Plenković predsta...
Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...