POLICIJA O PUCNJAVI U CENTRU ZAGREBA Jedna osoba je teško ozlijeđena, događaj ipak nije povezan s obračunom romskih obitelji u Vukomercu

POLICIJA O PUCNJAVI U CENTRU ZAGREBA

U pucnjavi na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u petak navečer, teško je ozlijeđen 30 godišnjak koji je sam potražio liječničku pomoć, dok je 32-godišnjak koji je na njega pucao doveden na kriminalističko istraživanje, izvijestila je u subotu policija, koja tu pucnjavu ne povezuje s nedavnim obračunom dviju obitelji u Vukomercu.

U sukobu, koji se dogodio u petak oko 20,40 sati, sudjelovalo je više osoba, utvrdila je policija. Sudionici sukoba na raskrižje su došli s dva osobna vozila, iz onog marke Seat bosanskih oznaka 32-godišnjak je iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka.

Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju, a 32-godišnjak je u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

Policija pucnjavu na raskrižju Vukovarske i Držićeve ne povezuje s događajem u Vukomercu, gdje je u srijedu, 12. rujna u obračunu dviju obitelji izbila pucnjava u kojoj su oštećeni kuća i sedam automobila, no, srećom, nitko nije bio ozlijeđen. Vezano za natpise u pojedinim medijima ovaj događaj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu, poručuju u policiji.

Nova pucnjava u Zagrebu: u centru metropole još jedan krvavi obračun, policija potvrdila da ima ozlijeđenih

Naslovnica Forum

Najčitanije