U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI U STROGOM CENTRU ZAGREBA OZLIJEĐEN SIN TATJANE DRAGOVIĆ I GORANA IVANIŠEVIĆA Auto nakon sudara odbačen na obližnju zgradu

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI U STROGOM CENTRU ZAGREBA OZLIJEĐEN SIN TATJANE DRAGOVIĆ I GORANA IVANIŠEVIĆA

Ugodno obiteljsko praznično druženje bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin partner Vlaho Arbulić okončali su u zagrebačkoj dječjoj bolnici gdje je završio 12-godišnji manekenkin sin kojeg ima s bivšim teniskim asom Goranom Ivaniševićem. Dječak je, naime, ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16 sati u centru grada.

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara Arbulićevog auta s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac, u kojem se nalazila Tatjana i djeca, odbačeno na zid zgrade Ministarstva financija.

Prema prvim informacijama, vozač drugog automobila je pod punom brzinom uletio u raskrižje navodno prošavši kroz crveno svjetlo i baš je u tom trenutku naišao mladi glazbenik iz Konavala s obitelji.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su obavili očevid na raskrižju povodom nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, a jedan od sudionika nesreće je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć.

Kvalifikacija ozljeda još uvijek nije poznata kao niti okolnosti sudara u kojem je pričinjena znatna materijalna šteta. Susjedi koji su vidjeli krš i lom, a o razmjerima svega svjedoči i "razvaljen" šaht na sredini ceste kao i oštećenja na fasadi zgrade Ministarstva financija, kažu kako su nesreće na spornom raskrižju česte jer "vozači u zadnji čas hvataju i žutu svjetlo na semaforu kad iz Gajeve idu prema Trenkovoj."

- Sve je dobro dok auti zbog svojeg divljanja ne poberu nekog pješaka. Pravo je čudo da se to nije dogodilo danas kad je grad prepun šetača - kaže za Jutarnji stanar Gajeve.

Je li nesreći "kumovalo" nepoštivanje prometnih propisa, alkohol ili nešto treće još uvijek nije poznato.

Naslovnica Forum

Najčitanije

SABORSKI ZASTUPNIK OTKRIO ŠTO SE DOGAĐA NA JEDNOM NAŠEM OTOKU Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...

Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...
Na sjednici saborskog Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav, premijer Andrej Plenković predsta...
Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...