Forum 2019-11-15 21:13 16029 DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok! Podijeli na Facebook-u Podijeli na Twitter-u Pošalji na email Piše PSD Foto Hanza media ilustracija U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz “ugledne obitelji”, a on sam “otkriva” da njegovi roditelji “ne podržavaju njegove ulične driftove pa od novca koji zaradi tijekom sezone sam financira aute, motor i kazne” - piše Slobodna Dalmacija. No, sam njegov otac, po svemu sudeći, nije dosad bio zabrinut sinovim ponašanjem. Naime, 10. lipnja je na svoj Facebook “zid” stavio link na oglas kojim Adrian prodaje automobil BMW, a u odgovorima na komentare svojih prijatelja ispod te javne objave pokazuje se da otac vrlo dobro zna kojim brzinama i gdje sve njegov Adrian luduje. Tako od samog oca doznajemo da je mladiću 300 km/h malo, da tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok, a na uputu “kupi mu avion” odgovara “to je za njega presporo”. Konstatira to s prešutnim odobravanjem, bez imalo zgražanja ili zabrinutosti. obijest Naslovnica Forum
2019-12-13 09:08 3790 PROFESORICA I KĆI ČUVENOG PJEVAČA OPISALA NALET KOLINDINOG BUSA 'Dijete vrišti, strašan zvuk struganja grdosije... A onda novi šok! Skamenila sam se' Silvija Soldo samozatajna je profesorica njemačkog jezika koja se ni kriva, ni dužna ovih dana našla u središtu ... 'Dijete vrišti, strašan zvuk struganja grdosije... A onda novi šok! Skamenila sam se'
2019-12-12 12:30 3553 PRIPADNIK 'DILERA S KARIBA' Doznali smo tko je Hrvat koji je na Gibraltaru uhićen zbog 155 kilograma kokaina Nikola Katić (43) kojeg je gibraltarska policija uhitila u ponedjeljak bio je na tjeralici jer je za njim bio ra... Doznali smo tko je Hrvat koji je na Gibraltaru uhićen zbog 155 kilograma kokaina
2019-12-10 17:46 2879 LETAČICA S OTOKA Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta Još kao malena djevojčica, na samom početku osnovne škole, danas tridesetogodišnja Andrea Blašk... Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta
2019-12-12 10:30 2387 U ŠIBENIKU UHIĆEN UBOJICA KARMELINA FISTANIĆA Stipe Ringwald po nalogu dvojca iz Omiša ispalio mu je šest hitaca u glavu! U Šibeniku je, pak, kako doznajemo, policija uhitila Stipu Ringwalda, bivšeg motociklističkog prvaka i čovjeka s... Stipe Ringwald po nalogu dvojca iz Omiša ispalio mu je šest hitaca u glavu!