FOTO: UHVAĆEN NA PUTU ZA ZAGREB Marihuanu na zagrebačko tržište prevozio pripadnik poznate "Knežijske skupine"!

FOTO: UHVAĆEN NA PUTU ZA ZAGREB

Čak 52 kilograma marihuane čija je ulična vrijednost 3.5 milijuna kuna zaplijenila je zadarska policija u subotu na autocesti A1, u blizini odmorišta Nadin.

Cvjetni vrhovi marihuane spremljeni u dvije platnene putne torbe pronađeni su na zadnjem sjedištu automobila marke "Opel" zagrebačkih oznaka kojeg je vozio 38-godišnji Goran V., policiji od ranije poznat kao "mali kralj" kokaina, te jedan od članova zagrebačke "knežijske skupine". Policija ga je te večeri dodatno provjerila jer je prema Zagrebu vozio automobil registriran na 23-godišnjeg Zagrepčanina koji je do sada prijavljivan za više kaznenih djela, među kojima i za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Kad su ga legitimirali policajci su osjetili jak miris marihuane.

- Ovo je najveća zapljena marihuane na području na području Policijske uprave zadarske ikad. Ova zapljena rezultat je kvalitetne operativne suradnje temeljne i kriminalističke policije na terenu... – rekao je Anton Dražina, načelnik zadarske policije koji je velik "ulov" policije otkrio javnosti tijekom posjeta ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

Nakon pretrage automobila Goran V. je odmah uhićen, te je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje prometa drogama priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a vozilo je prevezeno u krug policije.

Kako je poznato, Goran V. je 2010.godine pao u policijskoj Akciji Šok 3 koja se vodila protiv vrha zagrebačkog podzemlja. Dovodilo ga se u vezu s narko lancem koji kokainom opskrbljuje čitavi zapadni dio Zagreba. Osim poslova s narkoticima, bio je i priveden zbog slučaja premlaćivanja novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša, te poduzetnika Josipa Galinca.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije