POLICIJA RIJEŠILA KRAĐU STARU 16 GODINA Kad je imao 22 godine u Pagu je ukrao Golfa i gliser te pobjegao policiji preko granice, a danas u Austriji služi zatvorsku kaznu!

POLICIJA RIJEŠILA KRAĐU STARU 16 GODINA

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom BiH, kojeg se sumnjiči za tešku krađu vozila i plovila prije 16 godina na tom otoku.

Naime, sumnjiči ga se da je 18. rujna 2003. godine u Pagu, otuđio osobno vozilo Golf (D) u vlasništvu 52-godišnjeg državljanina Njemačke i gliser na prikolici u vlasništvu 75-godišnjeg državljanina Njemačke, ukupne vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna.

Također ga se sumnjiči da je 23. rujna 2003. godine sa otuđenim vozilom, na kojeg je zakačio otuđeni gliser ilegalno pokušao prijeći državnu granicu na području Slunja. Policijski službenici PU zatekli su ga prilikom prijelaza granice, ali je tada 22-godišnjak uspio izaći iz ukradenog automobila i pobjeći. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja, vozilo i plovilo su vraćeni vlasnicima, a protiv 38-godišnjaka, koji se trenutno nalazi u Austriji na izdržavanju zatvorske kazne, državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije