TRAŽE KORISNIKA POSLOVNOG PROSTORA U KLAIĆEVOJ ULICI Država iznajmljuje 54 kvadratna metra u samom centru Zadra - pogledajte što se sve nudi i koje su cijene

TRAŽE KORISNIKA POSLOVNOG PROSTORA U KLAIĆEVOJ ULICI

Tvrtka Državne nekretnine objavila je subotu natječaj za zakup poslovnih prostora u državnom vlasništvu i u osam hrvatskih gradova u zakup nudi 24 poslovna prostora, a rok za dostavu ponuda je 23. listopada 2019.

U Zagrebu se najviše prostora nalazi u Ilici, najdužoj zagrebačkoj ulici u kojoj su smještene trgovine, a ujedno je tu i najveći prostor ponuđen na natječaju – Ilica 35, veličine 153 m2 iznajmljuje se po početnoj cijeni od 4.942,76 kn, priopćeno je iz Državnih nekretnina.

Uz 11 poslovnih prostora koji se daju u zakup u Zagrebu u ponudi su i prostori u Rijeci, Zadru, Sisku, Osijeku, Vukovaru, Splitu i Slavonskom Brodu.

U Rijeci se npr. može zakupiti prostor kod glavne gradske tržnice od 90 metara kvadratnih za početnih 7.905,22 kuna, u Slavonskom Brodu riječ je o prostoru nadomak Šetališta braće Radić i Strojarskog fakulteta čija je početna zakupnina 1.553,93 kuna.

U Zadru se u zakup daje prostor kod Narodnog trga i Kalelarge, veličine 54 metra kvadratna po početnoj cijeni od 11.980 kuna mjesečno, dok je u Sisku ponuđen prostor od 45 kvadrata početne zakupnine od 2.275,00 kuna, a nalazi se 350 metara od Arheološkog parka Siscia, paralelno sa šetalištem uz Kupu.

U Splitu se nude tri prostora u centru grada. U Marulićevoj 6 se nalazi skladište od 40 kvadrata za koje Državne nekretnine traže 5.067,40 kuna, a za značajno manji prostor u Sinjskoj ulici od 17.90 kvadrata početna cijena mjesečne zakupnine je 1.790 kuna.

Najatraktivniji prostor od tri ponuđena je onaj u Teutinoj, pored HNK. Prostor se nalazi u prizemlju zgrade i iznosi 99 metara kvadratnih, a ranije se u njemu nalazio ugostiteljski objekt.

Početna mjesečna neto zakupnina iznosi 11.583,00 kuna, a interesa za ovu atraktivnu nekretninu sigurno neće nedostajati.

Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe, i fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Ugovor o zakupu sklapa se na 10 godina, zainteresirani mogu pogledati prostore od 14. do 17. listopada 2019. prema rasporedu koji se nalazi u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora 6/19.

Ponude za zakup, koje moraju biti više od početnih, dostavljaju se na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb. Rok za dostavu je 23. listopada 2019. u 12 sati, dok je javno otvaranje ponuda istoga dana u 13 sati u Ministarstvu državne imovine, ulica Ivana Dežmana 10, Zagreb.

Cjelovit tekst javnog poziva te informacije o poslovnim prostorima možete pogledati OVDJE.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...