SUKOB NA VOŠTARNICI Policija privela 53-godišnjaka i par u dobi od 23 i 22 godine

SUKOB NA VOŠTARNICI

Policija je u ponedjeljak intervenirala u ulici Josipa bana Jelačića na zadarskoj Voštarnici gdje su su se sukobili 53-godišnjak, te Zadranka i Zadranin u dobi od 23 i 22 godine.

Oko 23 sata najprije je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna tijekom kojeg je 53-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Svi su privedeni u policiju gdje je 23-godišnjaku izmjereno 0.87 promila alkohola, a djevojci 0.50 promila alkohola u krvi. Protiv svih slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, te mjere zabrane približavanja.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...