Kolona

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NIJE BILO TEŠKO PREDVIDJETI ODLUKU O PONOVNOM VRAĆANJU U PRITVOR OSUMNJIČENIKA ZA SILOVANJE Koju ulogu u svemu imaju izbori za predsjednika suda, kako je uskrsnuo Boris Babić, zašto je sudac Marković tražio zaštitu za sebe, a ne za žrtvu i hoće li na koncu kazneno odgovarati Zadarski.hr?

Mario Vuksan

TKO JE ZASLUŽENO, A TKO MANJE ZASLUŽENO DOBIO OVOGODIŠNJA PRIZNANJA HTZ-A Zadar - najbolja nautičarska destinacija! Zbog koga? Gradskih marina ili zapostavljenih otoka?

Ivica Nevešćanin

POST FESTUM KONCERTA KOJEG SMO ČEKALI CIJELO LJETO Spektakli ili debakl? Iza nastupa Rite Ore ostao je minus od oko milijun kuna, zato ključno pitanje glasi: treba li Mario Paleka dati ostavku? I hoće li Dukić zbog toga politički odgovarati...

Predrag Opačić

SEZONSKI POSAO NA DNU PLJAČKAŠKOG LANCA Stvarno ne znamo tko to po okolici Zadra krade vodu ili se pravimo blesavi zato što su to - "naši birači"?!

Mišel Kalajžić

ZAŠTO NAM TREBA ZADAR JAZZ&BLUES I DERIVAT FESTIVAL Dvije manifestacije zadnji su glazbeni "branik" Zadra kao grada u urbanom smislu, obje su srećom uspjele i treba ih podržati!

Mišel Kalajžić

PAD TURISTIČKIH DIONICA Umjesto ambicioznog plana Hrvatska 365 dana, imamo turističku sezonu od 35 dana. Srpanj je potpuno pukao, sezona je počela tek ovih dana, potrajat će do sredine kolovoza, a dogodine će biti sve samo još gore...

Mišel Kalajžić

DRUGO ZADARSKO "OSVAJANJE KASARNI" Prenamjena devastiranih vojarni u sportske sadržaje i kulturne pozornice, nešto je najbolje što nekadašnji "vojni grad" može ponuditi svijetu

Predrag Opačić

FOTO: VELIKA SVEČANOST OTVORENJA KOJA SE NIJE DOGODILA Dukić i Kasap: Mi smo protiv rušenja rotora, ali pozdravljamo izgradnju semaforiziranog raskrižja! HC: Zadar je grad biciklista, zato vam nismo ucrtali biciklističku stazu! I nogostup je uzak - slobodno se poslužite kolnikom...

Mišel Kalajžić

ZADAR GRAD BICIKLIZMA Možete izabrati: voziti po nogostupu i dobiti kaznu policije ili sići na kolnik i poginuti! Jer na ulicama mjesta - nema!

Mario Vuksan

ZAŠTO SE TZ ZADARSKE ŽUPANIJE PONAŠA KAO SUPERHIK Dokad će se besramno bagatelizirati autohtona tradicija, a promovirati miljenici i bogate tvrtke?! Pozivam Novigrađane i Kaljane da se 'zahvale' direktorici Kadiji na 2.000 kuna pomoći!

Page 1 of 14FirstPrevious[1]2345678910Last