Kolona

Mario Vuksan

ZAŠTO SE TZ ZADARSKE ŽUPANIJE PONAŠA KAO SUPERHIK Dokad će se besramno bagatelizirati autohtona tradicija, a promovirati miljenici i bogate tvrtke?! Pozivam Novigrađane i Kaljane da se 'zahvale' direktorici Kadiji na 2.000 kuna pomoći!

Ivica Nevešćanin

KAKO SAM NA VLASTITOJ KOŽI NAUČIO DA SE ŠKOLOVANJE NE ISPLATI Bolje biti majstor nego primarijus! Doktori naplaćuju po pregledu, a majstori po minuti!

Dražen Žura

NAŠ KOMENTAR: KK ZADAR, DAN POSLIJE „Oni koji svoj klub vole i kad mu ne ide, ostali su na svojim mjestima“

Ana Vučetić Škrbić

TKO JE KRIV ZA SRAMOTNU I TUŽNU PRIČU IZ OBROVCA Svi "nadležni" i "odgovorni" su znali što se događa u ambulanti dr. Jusupa. I ništa nisu poduzeli!

Dražen Žura

ZAŠTO JE SUTRAŠNJICA KK ZADAR ODUVIJEK BILA TABU TEMA Za budućnost zadarske košarke važan je ostanak u ABA ligi, ali i privatizacija kluba. Sve ostalo je prelijevanje iz šupljeg u prazno!

Ivica Nevešćanin

ŠTO SE DOGODI KAD TZV. PROFESIONALCE POLITIKA DRŽI ZA MUDA Predrag Orlović bi kao odrastao čovjek trebao prestati lagati samoga sebe i znati zašto je zapravo opet izabran za ravnatelja...

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: SVEUČILIŠTE U ZADRU POTVRDILO JOŠ JEDNU KRIVOTVORINU Diplomirani nastavnici – lopovluka!

Mišel Kalajžić

KOMENTAR: JEDNOSTAVNO VIŠE NIJE SMIJEŠNO Počelo nasipanje rive u buduću Copacabanu, proboj podvodnog tunela Zadar – Preko, građanima besplatan parking u Županiji... Prvoaprilske šale ništa su u odnosu na prave vijesti kojima se s nama poigrava svakodnevni život

Lada Burčul

ZNATE LI ZA PČELE RADILICE KOJE ZUJE OKO GRADONAČELNIKA? Ne zavaravajte se, u njegovom Uredu ne zna lijeva što radi desna!

Mišel Kalajžić

LICE I NALIČJE Dok nije bilo "kune ni dinara" bili su čudaci iz starog Kazališta lutaka, ali s obilnim EU dotacijama, nezavisni kulturnjaci su Gradu odjednom postali "in"!

Page 2 of 14First1[2]345678910Last