Kolona

Predrag Opačić

ŠTO JE ZAJEDNIČKO RENATI PEROŠ, LUKI PERINIĆU, ZVONIMIRU VRANČIĆU I TOMISLAVU LETINIĆU? Mi ih biramo, oni nekog imenuju, a kada donesu nezakonite odluke, račun plate najbogatiji – porezni obveznici!

Mišel Kalajžić

OBRAZ ZA NAKNADU Zadarski telekom signal po duhu svetom u zoni slobodnog udarca

Mario Vuksan

ZAŠTO ZADRA NIJE BILO NI U ŠIROJ KONKURENCIJI ZA OVOGODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE? Turizam, profit i priznanja nose ozbiljni turistički profesionalci, a ne amateri na kojima se bazira Zadar!

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NAM TURISTIČKA ZAJEDNICA SKRIVA TROŠKOVE PUTOVANJA ČLANOVA TURISTIČKOG VIJEĆA I NADZORNOG ODBORA ​Gradonačelniče Dukiću, tko laže: Vi ili vaš prijatelj Mario Paleka? Ili lažu da bi vam smjestili...

Dražen Žura

TEORIJA NAS JOŠ DRŽI U IGRI ZA ODLAZAK NA SP U KINI, ALI... Bogdanović, Šarić, Zubac, Žižić..., bez obzira na njihove kratke bljeskove na NBA sceni, nemaju težinu i odlike pobjednika!

Ivica Nevešćanin

MI SMO ZAMISLILI KAKO JE TO IZGLEDALO, MORA DA JE BILO URNEBESNO Kako su članovi Turističkog vijeća izabrali Marija Paleku, što su ga pitali i što im je on odgovorio...

Ivica Nevešćanin

IMA LI ITKO MUDA U TZ GRADA ZADRA? Gradonačelniče Dukiću, zašto ne stanete na kraj ovom kokošarenju članova Turističkog vijeća?!

Predrag Opačić

POSLOVNA TAJNA JAVNOG PODUZEĆA Vjerovali ili ne: podatke o poduzećima koja ne plaćaju vodu, zadarski "Vodovod" proglasio – poslovnom tajnom!?

Mario Vuksan

OD FALŠIH GUMENIH BOMBONA DO ZMIJA OTROVNICA Zašto Barakovićeva ulica najbolje ilustrira promašeni koncept zadarskog turizma!

Mario Vuksan

ZAŠTO IMAMO TURISTIČKU STRATEGIJU KOJA SE NE PROVODI? Zadarski turizam je u koncepcijskom i organizacijskom rasulu za što su krivi Turističko vijeće, Skupština TZ-a, Gradsko vijeće i gradonačelnik!

Page 3 of 14First12[3]45678910Last