Kolona

Mario Vuksan

SVI SU SLOŽNI, ALI PROJEKT NE MRDA S MRTVE TOČKE Most za Pašman ostaje san - zašto šute Ministarstvo prometa i Hrvatske ceste?

Mario Vuksan

POST FESTUM OVOGODIŠNJEG TUNA, SUSHI & FESTIVALA Japansko-zadarska priča bez Japanaca?! Od sushia ostala - suša, ali obraz osvjetlali domaći kuhari i spiza

Mišel Kalajžić

SALVE MRŽNJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Zadrani sramotno reagirali na dolazak sirijskih migranata: "Ne znaš tko su, šta su, možda ti siluju ženu, susjedima si sj... život i sezonu, a možda i cijelom kvartu!"

Mario Vuksan

KUD ODE TUNA, SUSHI & WINE FESTIVAL? Kako je gastronomski spektakl pretvoren u malu pučku zabavu bez Japanaca, sushija, tune i sa dvije kaplje vina!

Mario Vuksan

POST FESTUM NAJVAŽNIJE PROSINAČKE MANIFESTACIJE U ZADRU Advent u Zadru (ni)je turistički zanimljiv proizvod

Dražen Žura

KOŠARKAŠI ZADRA IZGLEDAJU MOĆNO! Što se dogodilo? Kako je Zadar počeo pobjeđivati iza Masleničkog mosta...

Ivica Nevešćanin

KULTURNA INVENTURA ZADRA U 2017. Na što smo bili ponosni, zašto najbolji nisu nagrađeni i tko nas je najviše osramotio! A to svi znaju...

Ivica Nevešćanin

KAKO SU POLITIČARI PRISVOJILI ZASLUGE ZA UNESCO, ILI... Kako su mali ljudi svjetsku svečanost sveli na mjeru gradskog protokola i od Zadra napravili palanku!

Mišel Kalajžić

GOSTI OD PAPIRA Kad se podvuče crta Vir je u studenome zapravo imao 219 noćenja "pravih" turista, svih ostalih 67.993 su od – vikendaša!

Predrag Opačić

POSTOJI SAMO JEDAN RAZLOG ZA SMJENU GRADSKIH DIREKTORA Zašto je Vlatko Marušić morao otići, a Renata Peroš nam i dalje plazi jezik?!

Page 6 of 14First12345[6]78910Last