FOTO: POGLADAJTE KAKO IZGLEDA NOVI CENTAR Danas svi na feštu u Peveca!

FOTO: POGLADAJTE KAKO IZGLEDA NOVI CENTAR

U subotu 8. travnja u 8 sati Pevec za svoj kupce otvara prodajni centar na novoj lokaciji, Ulici 159. Brigade HV (bivši Baumax). Sinoć su ga priliku imali razgledati novinari.

Novouređeni prostor na gotovo 10.000 četvornih metara nudit će više od 40.000 raznih artikala hrvatskih i inozemnih dobavljača, a na jednome mjestu Zadrani će pronaći sve za dom, vrt i hobi.

Za sve kupce na dan otvorenja Pevec je priredio poklone iznenađenja. Svaki kupac će biti nagrađen, a oni koji ostvare kupovinu veću od 400 kuna imaju i besplatnu konzumaciju hrane i pića.

Cjelodnevni prigodni program, tijekom subote, dodatno će obogatiti večernji koncert Mladena Grdovića i klape Intrade koji će se održati u samom okruženju Pevec prodajnog centra s početkom u 18 sati.

Time će Pevec zaželiti dobrodošlicu svim svojim vjernim kupcima, ali i onim potencijalnim koji će u novotovorenom centru zasigurno pronaći nešto za sebe.

Inače, Pevec ima 20 prodajnih centara u 15 hrvatskih gradova. Vodeći je trgovački lanac u Hrvatskoj kada je riječ o prodaji neprehrambenih proizvoda. Kompanija je dioničko društvo, osnovana je 1990. godine i danas svojim prodajnim mjestima pokriva gotovo cijeli teritorij Republike Hrvatske. Zahvaljujući prepoznatljivosti te posebnosti u odnosu na ostale prisutne trgovine neprehrambenih proizvoda, Pevec je visoko u svijesti kupaca i potrošača te se nameće kao prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje, uređenje doma i vrta. Prvi je hrvatski trgovački lanac tzv. trgovine „uradi sam“, a od ostalih se konkurenata izdvaja raznovrsnom i bogatom ponudom zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.

Pevec te zove!

 

Naslovnica Promo

Najčitanije