NOVO IME I NOVITETI U PONUDI: Jačanje Congo brenda i novosti na zadarskoj gastro sceni!

NOVO IME I NOVITETI U PONUDI:

Iz tvrtke Kaldi d.o.o., koja je od samog početka vlasnik zadarske O’Hare, najavili su nekoliko promjena. Prva se odnosi na ime, koje tako više neće biti “O’Hara” već “Congo pizza/pasta.”

U vlasništvu iste tvrtke već devet godina uspješno posluje coffee&wine bar Congo, koji je mnogima poznat po dokazanoj vrijednosti, izvrsnosti te kvaliteti proizvoda i usluge.

Vizija i misija tvrtke je konstantno osiguravati maksimalnu kvalitetu proizvoda i usluge, stoga je logična odluka oba lokala staviti pod isti brend - Congo, kojim će se garantirati upravo to, doznali smo od vlasnika.

S novim imenom, uskoro stižu i noviteti u ponudi. Uz napolitansku pizzu, meni će uskoro upotpuniti pašte, njoki, salate i hladne plate. Kao i do sada, sva jela bit će pripremljena pažljivo odabranim sastojcima, a osim originalnih talijanskih koje se koriste u izradi pizze, u Congo kuhinji jela će biti pripravljana s autohtonim domaćim namirnicama. Osim novih jela, u ponudi će biti i proširena karta koktela. Svi ovi noviteti dogovoreni su u suradnji s eminentnim imenima gastro scene u Hrvatskoj, tražeći samo najbolje za vjerne goste, koji su kvalitetu kako hrane tako i usluge prepoznali u imenu “Congo”.

- Od početka travnja radimo po novom radnom vremenu.

Od 08:00 do 12:00 gosti mogu uživati u već poznatoj Congo kavi, a od 12:00 do 23:00 naglasak je kao i do sada, na hrani i vrhunskim pićima. Uskoro ćemo svim Zadranima i gostima nuditi i doručak.

Konstantno radimo na novim akvizicijama te se nadamo i budućim novitetima, koje ćemo kao i do sada objavljivati na društvenim mrežama. Do tada vas pozivamo da i dalje uživate u gastronomiji koju vam nudimo i zahvaljujemo što ste naši gosti. “ - za kraj poručuje vrijedni tim Congo pizza/pasta Zadar.

Naslovnica Promo

Najčitanije