SURADNJA S DESTINACIJSKOM MENADŽMENT KOMPANIJOM IZ INDIJE Rezidencijalna virska Villa Lanterna ide na europsko i svjetska tržišta!

SURADNJA S DESTINACIJSKOM MENADŽMENT KOMPANIJOM IZ INDIJE

Rezidencijalna Villa Lanterna uskoro će biti dio europske i svjetske promocije koju će u suradnji s destinacijskom kompanijom Vir turizam raditi globalna indijska destinacijska menadžment kompanija TWX (Travel World Experiences) iz New Delhija te domaća Idea Travel s regionalnim uredom u Pragu.

Direktor TWX-a Rajeev Rao i direktorica Idea Travela Jelena Kraljić boravili su na Viru i u pratnji direktora virske Turističke zajednice Srđana Liverića obišli otok, posebno Villu Lanternu te iskazali zadovoljstvo viđenim.

- Dogovorili smo suradnju s tim destinacijskim kompanijama koje su pokazale iznimno zanimanje za našim rezidencijalnim turističkim objektom, kao i svim objektima veće kategorizacije na otoku. Oni će marketinški preko svojih partnera diljem Europe i svijeta promovirati Villu Lanternu - kaže direktor Liverić zadovoljan nakon dogovora s indijskim partnerom.

Naslovnica Regional

Najčitanije