VIDEO: NOVA SNIMKA SA SVADBE O KOJOJ SVI BRUJE Vladimir Šeks u zagrljaju Vice Vukojevića pokazao neviđene plesne pokrete, a onda je zasvirao 'Despacito'..

VIDEO: NOVA SNIMKA SA SVADBE O KOJOJ SVI BRUJE

Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jennifer Gray’, napisala je Dalija Orešković, koja je na svom profilu na Twitteru prenijela urnebesnu snimku na kojoj u plesnom transu guštaju Vladimir Šeks iVice Vukojević, piše Slobodna Dalmacija

Vladimir Šeks, koji se proslavio u javnosti kao čovjek veseljak, posebno je oduševio motom s desnom nogom za kojeg su očito naveliko navijali i ostali uzvanici u sali.

Događaj se, naime, zbio, kako je otkrio Nacional, prošle subote u Ljubuškom, na vjenčanju sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda.

Ekipa se zabavlja i prateći kako je Šeks cijelo vrijeme pokušao motivirati bivšeg suca Ustavnog suda da se zavrti ispod njegove ruke, no Vukojević nije bio u tom filmu.

A baš kao na filmu, na cijeli prizor, savršeno je legla pjesma koju izvodi bend u pozadini, Grašin hit ‘Voli me, jer san takvi kakvi jesan’, piše Slobodna.

No, ponio je Šeksa i strani hit 'Despacito Luisa Fonsija. Kako se vidi na snimci koju nam je poslao čitatelj, Vladimir Šeks itekako ima smisla za ritam i trudi se uloviti korak.

Naslovnica Regional

Najčitanije

RODITELJI SE BUNE, STIŽE I INSPEKCIJA Kako je moguće da toliko učenika ponavlja razred? Profesor koji ih je 'bacio' poručuje: Trebao sam ih srušiti još! Ne brojim koliko ih je bilo prošlih godina, možda stotinjak..

Kako je moguće da toliko učenika ponavlja razred? Profesor koji ih je 'bacio' poručuje: Trebao sam ih srušiti još! Ne brojim koliko ih je bilo prošlih godina, možda stotinjak..
Nova školska godina započela je i u imotskoj gimnaziji "Dr. Mate Ujević", no tamo su još uvijek aktual...
Kako je moguće da toliko učenika ponavlja razred? Profesor koji ih je 'bacio' poručuje: Trebao sam ih srušiti još! Ne brojim koliko ih je bilo prošlih godina, možda stotinjak..