MEDIJI PUNI KRITIKA NA RAČUN LUKE MODRIĆA Evo za što Španjolci krive najboljeg igrača svijeta: "Modrić je ostao u Hrvatskoj; Hrvat nije dobar..."

MEDIJI PUNI KRITIKA NA RAČUN LUKE MODRIĆA

 

Tri mjeseca nakon Svjetskog prvenstva Luka Modrić (33) još uvijek izgleda umorno pokušavajući vratiti formu. Protiv Viktorije je lijevom nogom zapucao prema golu s ruba kaznenog prostora, ali ravno u vratara, čime je nastavio sa serijom slabih udaraca viđenom protiv Levantea u subotu. U oči je upalo i netočno dodavanje nakon kojeg su Česi mogli ugroziti njegovu momčad. Nakon utakmice nije htio davati izjave, a španjolski mediji navode da igra ispod svojih mogućnosti - piše Sportske Novosti.

- Težak problem za Lopeteguija je što mu se momčad uporno prelama na dva dijela jer je na sredini terena Modrić ostao u Hrvatskoj, a niti Kroos ne daje odgovor. Primjetno je kako se Kroosu ne sviđa nevina ‘tiki-taka’ - piše El Mundo.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Levante - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 20, 2018 Real Madrid's Luka Modric looks dejected after Levante's second goal REUTERS/Susana Vera

REUTERS/Susana Vera

 

- Modrić i dalje osjeća teret Svjetskog prvenstva. Želi, no često se vidi da mu nedostaje svježina koju je prenosio na svoje igrače prošle sezone. Nedostaje njegova kontrola igre. Real Madridu je potrebna njegova najbolja verzija - dodaje Marca.

- Prolaze mjeseci, a on i dalje ne uspijeva pronaći svoju najbolju formu, verziju koju je pokazao na SP-u. Pokazuje detalje, odigravanja petom, pasove... no bez postojanosti u igri. Real Madrid ga treba dobrog kako bi momčad funkcionirala - komentira AS.

- Hrvat nije dobar i već dugo vremena nije dobro odigrao kompletnu utakmicu - napominje Mundo Deportivo.

Naslovnica Sport

Najčitanije