PROMOCIJA STOLNOG TENISA NA FORUMU 'Jadera' proslavila obljetnicu, ali 'Donat' se nije pojavio...

PROMOCIJA STOLNOG TENISA NA FORUMU

Stolnoteniski klub Jadera svoju 11. obljetnicu osnivanja obilježio je na jedinstven i nesvakidašnji način. Na Trgu Pape Ivana Pavla II. na Forumu postavili su dva stola i zaigrali stolni tenis.

Događaj je trajao dva sata, a pratili su ga ljudi iz javnog, kulturnog te sportskog života grada, gradski vijećnici te predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš, članovi STK Dalmatinac iz Paga, inače bratskog zadarskog kluba.

Na prvoj promociji stolnog tenisa na Forumu trebali su se pojaviti i Zoran Primorac i Andrej Gaćina, ali su se zbog neodgodivih obveza ispričali, te su klubu poslali donaciju stolnoteniske opreme, na čemu im iz STK Jadere zahvaljuju.

- I sami ste vidjeli da je ovaj događaj zainteresirao građane u prolazu, kao i turiste, koji su zaigrali ovaj prekrasni sport sa igračima STK Jadere i STK Dalmatinca Pag. Nažalost STK Donat nije prisustvovao događaju unatoč pozivu. Zadovoljan sam odrađenom promocijom i uvijek naglašavamo važnost promoviranja sportskog načina života. Zahvaljujem predsjedniku HSTS-a i stolnoteniskom klubu Dalmatinac na podršci, kazao nam je predsjednik STK Jadere, Ivica Bujas.

Naslovnica Sport

Najčitanije