"KRUŠEVO" U MALONOGOMETNOJ POSLASTICI OBORILO "OBA DAJU" Matej je zaslužio ocjenu deset, ono što je branio u malom nogometu još će se izučavati!

Približavanjem završetka odigravanja utakmica na turniru u Kruševu sve su bolje utakmice, tako da su svi oni koji su iz Kruševa i u posljednja dva dana nisu bili na turniru, mnogo izgubili. Viđen mali nogomet bio je na visokoj razini, igra se za gol - dva i tako se pobjednik postaje, a oni udarci, obrane i zgodici su za pamćenje.

Takvog jednog ističemo iz ekipe Kruševa, vratara Mateja Bašić, koji je u utakmici Kruševo – Oba daju jednostavno radio čuda. Sam je u pet šest navrata zaustavio jake udarce prvo Ivana Škare, pa Miroslava Andačića iz Oba daju, da bi na kraju doslovce izludio Tonija Čulinu, inače najboljeg strijelca Treće malonogometne lige Zadar, kojemu nije dozvolio da postigne zgoditak. Pače s njim se nadmudrivao.

Matej je zaslužio ocjenu deset, a ono što je prikazao i pokazao kako se brani u malom nogometu negdje će se izučavati. Bravo Matej!

Kontrol biro AR je navikao na pobjede, ovaj put je „laštru„ platio Galovac.

HU Antonio Jurjević je prošao dalje zahvaljujući šestercima u srazu sa Sambom.

Lišane su lako izašle na kraj sa momčadi neobična imena Živili prijatelji.

Gračac predvođem Hrvojem Jrekovićem „bere“ samo pobjede, ovaj put je platio Rekreativo.

Najradosniji trenutak večeri bio je izlazak djece Kruševa i Obrovca koji su odigrali dopadljivu utakmicu, a koja je završena neodlučeno 3:3.

Rezultati:

Kruševo – Oba daju 1:0,

Lišane – Živili prijatelji 5:1,

Kontrol bro AR - Galovac 8:3,

HU Antonio Jurjević – Samba na šesterce 6:5(4:4),

Gračac – Rekreativo 6:3.

Djeca Kruševa – Obrovca 3:3.

Naslovnica Sport

Najčitanije