POČINJE MEMORIJALNI TURNIR ZA KADETE I JUNIORE 'DENIS ŠPIKA' Najbolji mladi hrvatski košarkaši okupljaju se u Zadru: sudjeluje 14 sastava s preko 200 igrača!

POČINJE MEMORIJALNI TURNIR ZA KADETE I JUNIORE 'DENIS ŠPIKA'

Početak košarkaške sezone u gradu košarke tradicionalno započinje Memorijalnim turnirom za kadete i juniore Denis Špika.

Najbolji hrvatski kadeti i juniori od 13. do 15. rujna predstaviti će ono najvrjednije što u ovom trenutku hrvatska košarka za mlađe uzraste može ponuditi. Organizator turnira KK SONIK Puntamika i ove godine uspio je okupiti kremu najjačih domaćih klubova uz već stalne goste iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. Tako će na ovom međunarodnom turniru i to 22. po redu sudjelovati 14 sastava sa preko 200 igrača.

U juniorskoj konkurenciji (igrači rođeni 2001. godine) nastupiti će Cedevita Olimpija, Cibona, Zadar, Pazin, Split, Triglav Kranj, Cedevita junior i Sonik Puntamika.

U kategoriji kadeta (2003.godište) sudjeluju Posušje, Split, Dražen Petrović Šibenik, Zadar, Cibona i domaćin Sonik Puntamika.

Utakmice će se odigravati u dvoranama na Višnjiku te u dvorani Jazine.

Program započinje u petak u 19.00 sati svečanim otvaranjem u Jazinama, a završni susreti za plasmane biti će upriličeni u nedjelju u jutarnjim satima. Zatvaranje turnira predviđeno je u 13.00 sati.
 


 

 

Naslovnica Sport

Najčitanije