PLANTAKOV KLUB BOLJI OD PRIŠTINE "Atmosfera je bila kao da igramo u Jazinama!"

PLANTAKOV KLUB BOLJI OD PRIŠTINE

Ovo ljeto je Zadranin Neven Plantak preuzeo momčad košarkaškog kluba RB Rehovec, a kako je i na Kosovu počelo natjecanje, njegov se klub u Super ligi u prvom kolu sastao s prvakom Kosova - Prištinom. Plantakovi igrači su pobijedili 61:47, a oduševljenje je bilo veliko.

- Pobjedom smo napravili iznenađenje kola, a bila je zaslužena. Presretan sam kao i navijači koji su nas bodrili. Pobijediti Prištinu za nas mnogo znači jer je ona višestruki državni prvak, a prošle godine izgubila je samo jednu utakmicu. Mi smo igrali nedavno s njima Super kup, pobijedili su nas, no mi smo im sve vratili, javlja Plantak i dodaje kako je atmosfera u dvorani bila kao da je u Jazinama.

- To je davalo poseban naboj mojim dečkima u utakmici, nisam ih puno morao motivirati. Na svakom kutu smo okruženi radošću i zadovoljstvom naših navijača jer smo pobjedom napravili nešto veliko. Moj igrač Jure Gunjina bio je najbolji s 24 koša, on može igrati u svakom našem klubu. Ova pobjeda nam je lijep vjetar u leđa, kazao je Plantak.

Naslovnica Sport

Najčitanije