ZAOSTALI SUSRET 3. KOLA PRVE LIGE Petica Zlatne luke u Pridrazi!

ZAOSTALI SUSRET 3. KOLA PRVE LIGE

HAJDUK – ZLATNALUKA 1:5

PRIDRAGA - Igralište Mile Čulina

Gledatelja: 100

Sudac: Stipe Vujević

Pomoćnici: Čačić i Lerga

Strijelci: 1:0 Zubčić (19), 1:1 Raspović (23), 1:2 Bilaver (42), 1:3 Raspović (50), 1:4 Bilaver(65), 1:5 Raspović (82)

HAJDUK: Pedić, Zekan, Narančić, Ilić, Buljat, Zubčić, G. Burčul, Batur, Viduka (od 46.Klapan), Gospić, M. Pedić (od 65. Baždarić)

Trener: Kristijan Tuta

ZLATNA LUKA: Barić, Labus, Pavić (od 59. Bakić), Sentić, Raspović (od 83. Sudinja), Colić, Brkić, T. Pavić, Grdović, Jakušić, Bilaver (od 87. Proroković)

Trener: Robi Dijan

Početkom susreta u Pridrazi nije se ni u „snu“ mogao nazrijeti konačan rezultat. Na kraju je ispala visoka pobjeda Zlatne luke, a igralište Mile Čuline postalo je „šetalište“ Šime Raspovića i Franka Bilavera. Domaćini su poveli preko Zubčića u 19. minuti. Nakon ovoga Gospić je imao prigodu, ali su gosti poravnali u 23 minuti, a zgoditak je djelo Šime Raspovića.

Imali su domaćini svoje prigode, no nisu ih realizirali. Igrači trenera Roberta Dijana napravili su iznenađenje za one koji nisu bili na utakmici. U 42. minuti Bilaver pogađa za 1:2, a u drugom dijelu jednostavno pada igra domaćih i „potop“ od još tri zgoditka. Razigrani gosti su s još dva zgoditka mladog Raspovića „naplatili“ pobjedu kao i jednim Bilavera. Zaslužena pobjeda Zlatne luka.

Naslovnica Sport

Najčitanije