VIJESTI IZ UDRUGE ZA MALI NOGOMET ZADARSKE ŽUPANIJE Kruneš održao sastanak!

VIJESTI IZ UDRUGE ZA MALI NOGOMET ZADARSKE ŽUPANIJE

U prostorijama Udruge za mali nogomet Zadarske županije održan je sastanak sa službenim osobama (sucima i delegatima), a o svemu što očekuje Udrugu u natjecanju tri lige govorio je predsjednik Toni Kruneš. Istaknuo je da su na nedavno održanoj skupštini kako su izabrana nova rukovodna i upravljačka tijela. Dalje je kazao što se traži od svih sudionika u ligama natjecanja, a apelirao je i tražio ovaj put da se suci tako i delegati drže PNI (pravila nogometne igre- futsala), da budu komunikativni i korektni u svim pitanja i to za boljitak malog nogometa Zadarske županije, jer se jedino tako može naprijed.

Sva moguća pitanja i nejasnoće koje iskrsnu rješavat će žurno. Dotakao se Toni i u Zadru poznatog malonogometnog turnira Futsal Čarolije, ona će se održati tijekom prosinca u terminima koji su ustaljeni. Nositelj i organizator je Udruga, a svi će suci i delegati biti angažirani.

Već sada je nova rukovodna struktura poradila na popularizaciji malog nogometa, učinjeni su novi koraci, firma Favbet „obukla“ je suce i delegate, udijelila im sponzorstvo trenerke i majice, na čemu im velikodušno zahvaljuju, sigurno neće na ovom stati ide se dalje.

Naslovnica Sport