SONIK PUNTAMIKA NIJE SE PROSLAVILA U JAZINAMA Izgubili od Šibenke 18 razlike!

SONIK PUNTAMIKA NIJE SE PROSLAVILA U JAZINAMA

ZADAR – Dvorana Jazine

Gledatelja: 334

Sonik-Puntamika – Šibenka 58:76  (13 : 21, 14:20, 21:17, 10:18)

Suci: Peić, Kruljac, Galić

SONIK - PUNTAMIKA: Jošić, Jerkov, Palčić (12), Petković, Jurica, Banić(9), Jukić(9), Špralja(7), Popić, Petani(12), Segarić(9)

ŠIBENKA: Cobb (2), Mileković(5), Vuko(12), Gulin(4), Bašić(6), Primorac (8), Ivišić, Dašić (15), Nakić(7), Pleadin, Vlaić, Vladović(17)

Šibenka je možda očekivala značajniji optor u Jazinama, međutim, Sonik – Puntamika samo je na trenutke izgledala kao momčad koja bi možda mogla "zapetljati" utakmicu. Početne minute doista su pripale domaćinu, ali kako su Šibenčani podignuli razinu energije u obrani, tako je krenula rasti i razlika na njihovoj strani.  Primorac ispod obruča, Dašić i Vladović izvana za mirnije gostujuće korake kroz utakmicu. I bijaše još gore po Zadrane, brzinska serija 12:0 i Šibenka je otišla na velikih dvadeset viška(39:19). Činilo se kako je riječ o konačnom slomu, međutim, Puntamičani su vanjskih šutom točnije tricama, Palčića, Banića, Špralja, uspjeli su uhvatiti rezultatski priključak, pal na minus pet. Ali, za nešto više nisu imali, ni kvalitetu, uz to su ostajali bez snage, pa je gostima bilo lakše napraviti novi odmak, Bašić je stavio dvije "trice", Vladović opet imao svoje rolu, dok je Puntamika skroz ostala bez šuta.

 

Naslovnica Sport

Najčitanije