IZVRSNI REZUTATI "STK PAG" Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u Veloj Luci na Korčuli - 11 medalja!

IZVRSNI REZUTATI

Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu u Vela Luci održanom 12. listopada 2019., u jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji u devet kategorija, Stk Pag je postigao povijesni uspjeh te osvojio ukupno 11 medalja. U konkurenciji od 100- tinjak natjecatelja sa otoka Korčule, Zlarina, Paga, Lošinja i Krka, Stk Pag je predstavljalo 24 natjecatelja u kategorijama od najmlađih, klinaca do veterana 50+.

Osvajači odličja Stk Pag po kategorijama:

VITA ORLIĆ, klinceze - zlato

PATRIK KUSTIĆ, klinci - zlato

IVANO CVITKOVIĆ, klinci - srebro

ANTE PARO, klinci - bronca

IVAN BULJANOVIĆ, klinci - bronca

FILIP KUSTIĆ, najmlađi kadeti - bronca

LUKA BUKŠA, kadeti - srebro

MAJA JOVANOVIĆ, kadetkinja - zlato

ANA MARIČEVIĆ, juniorka - srebro

DRAGAN CVITKOVIĆ, kategorija veterani 40+ - bronca

BOŽIDAR DONADIĆ, kategorija veterani 50+ - bronca

"Stk Pag iz godine u godinu otkriva i podučava nove talente koji na regionalnom nivou (Dalmacija) zauzimaju mjesta pri vrhu ljestvice. Na ovom natjecanju ostvaren je i premašen zadani cilj, a sada su na redu regionalni turniri i prvenstva (Dalmacija) tijekom sezone 2019/2020. na kojima se očekuju isti i bolji rezultati.

Redoviti treninzi, rad i zalaganje, rezultirali su ovim iznimnim uspjehom. U odnosu na 7. Prvenstvo jadranskih otoka 2018. na Lošinju, ne samo da su obranjeni naslovi u nekoliko kategorija, već su osvojena nova odličja u novim kategorijama. Organizacija prvenstva u Veloj Luci bila je besprijekorna, a domaćini izvrsni."- ističu iz Stk Pag.

Naslovnica Sport

Najčitanije