NOVA BLAMAŽA ZADRA U ABA LIGI PROTIV BEOGRAĐANA ​Ovako više ne ide: Ili treba mijenjati trenera Nazora ili se mnogim igračima zahvaliti!

NOVA BLAMAŽA ZADRA U ABA LIGI PROTIV BEOGRAĐANA

BEOGRAD – Dvorana "Ranko Žeravica". Gledatelja: 600. Suci: Obrknežević , Jovčić i Mrdak .( svi Srbija).

MEGA BEMAX – ZADAR 98:74 (30:22, 13:18, 28:19, 27:15)

MEGA BEMAX: Mišković (18), Atić (12), Marjanović (12), Ašćerić (18), Čarapić (6), Simonović (14), Cerovina (3), Brekić, Macura, Tanasković (4), Stanić (14), Mesiček.

ZADAR: Uljarević (4), Allen (24), Marić, Siriščević (3), Palokaj, Vujičić, Vuković (9), Junaković (8), Farr (8), Fundić (9), Planinić (3), Gilbert (6).

Zadar ni u trećoj utamici ABA lige nije osjetio sreću, štoviše, doživjeli su od Mega Bemaxa iznimno težak poraz, koji ovoga puta za razliku od onoga na Višnjiku protiv Krke, klupska uprava jednostavno mora povući odlučan potez. Ili će mijenjati trenera Antu Nazora, ili će se mnogima zahvaliti, jer ovako ne ide! Očajna igra samo je nastavak negativne energije koja se može opipati oko nekad slavnoga kluba, koji je svima postao "crvena krpa"!

Tko god se sjetio dobro ih je isprašio, a da će tako biti i u Beogradu vidjelo se odmah na početku. Istina, kasnije su se zahvaljujući Allenu vratili u život, svejedno s njegovih pet trica Zadar je stalno lovio zaostatak.

A kako neće kad s crte slobodnih bacanja nisu mogli pogoditi ništa. I kad su Allenovom šestom tricom nakon dugotrajnog minusa došli do vodstva 47:45, doslovce se sve raspalo.

Mega je u svega nekoliko minuta napravila seriju 21:4 i zadarsku momčad gurala sve više prema dnu s kojeg će se teško pomaknuti. Jer, nema igrača za kojeg bi se čovjek mogao uhvatiti i kazati: "S njim ćemo dobiti sigurnosti!"

Onaj tko je slagao momčad, a to su Nazor i sportski direktor Branimir Longin, debelo su promašili metu!

Sad se i kontra Dubrave u HT Premijer lige mora strahovati za konačan ishod.

Eto, dokle se došlo u kratkom vremenskom razdoblju, odnosno, tek što su odškrinuta vrata nove sezone!

Naslovnica Sport

Najčitanije