RASPORED 13. KOLA PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Derbi na Sabunikama igraju „Sabunjar” i „Zlatna luka”!

RASPORED 13. KOLA PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Ovo kolo otvaraju Pakoštane i Arbansi u subotu, ali derbi će se odigrati u Privlaci, gdje Sabunjar na svom igralištu Sabunike dočekuje prvaka Zlatnu luku. Oba sastava su „napaljena“ na pobjedu, očekuje se dobar susret u kojem neće faliti ništa od onog nogometno no i povećanog andrenalina što je u ovakvim utakmicama normalno.

Zanimljivo će biti vidjeti igrača Darka Smolića koji je igrao u Zlatnoj luci, Sukošanac je, a sada je na suprotnoj strani u Sabunjaru.

 

Raspored, subota u 14 sati igraju:

Pakoštane – Arbanasi.

 

Nedjelja u 13,30 sati:

 

Sabunjar – Zlatna luka,

Polača – Dalmatinac,

Škabrnja 91 – Dragovoljac,

Nova zora – HV Posedarje,

Zemunik – Hajduk,

Bibinje – Velebit.

Redoslijed na ljestvici:

Zlatna luka 28, Hajduk 26, HV Posedraje 25, Nova zora 23, Bibinje 21, Velebit i Sabunjar 18, Škabrnja 91 17, Pakoštane i Dragovoljac 14, Zemunik 13, Polača 11, Arbanasi 8, Dalmatinac 3 boda.

 

Naslovnica Sport

Najčitanije

NAKON PORAZA TRENER DANIJEL JUSUP NA PRESSICU DOŠAO POSVE UMORAN: "Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."

Danijel Jusup, trener Zadra, stigao je na "pressicu" posve umoran, nedvojbeno, pogodio ga je poraz od ...
"Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."