PRVI BOKSAČKI KAMP ZA KADETE Zadarski „Ares” je domaćin boksačima iz Pule i Sjeverne Makedonije

PRVI BOKSAČKI KAMP ZA KADETE

Boksački klub „ARES" Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete, koji će se održati u Zadru od 10. do 15. prosinca, a na kojem će nastupiti mladi hrvatski boksači iz našeg kluba, boksači iz Pule i boksači iz Sjeverne Makedonije.
Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavat će se dva puta dnevno od utorka do subote, dok će se javni sparinzi održati u nedjelju u jutarnjim satima. Sparinzi će biti otvoreni za javnost i njima  će moći prisustvovati svi naši građani, zaljubljenici u sport i boks, te svojim prisustvom uveličati još jedan značajni sportski događaj u našem gradu.
Sjevernu Makedoniju će predstavljati pet kluba iz pet različitih makedonskih gradova, Kumanova, Štipa, Prilepa, Ohrida i Skopja.
Cilj kampa je steći međunarodno iskustvo kroz sparinge i treninge, kako bismo na jedan pravilan sportski način međusobnim razmjenjivanjem sportskog znanja stekli nove vještine u boksu. Takav pristup sportu uvelike je značajan za budući razvoj mladih sportaša. Napominjemo, kako će sljedeće godine sličan kamp se održati i u Sjevernoj Makedoniji, te se nadamo kako će kamp prerasti u jednu dugotrajnu suradnju i tradiciju. Ovim putem se uvelike zahvaljujemo našim sponzorima na svesrdnoj i velikoj pomoći, a bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovaj event, a to su redom; apartmani Zara, caffe bar Pandora i restoran Roko, obnjavili su iz BK Ares.

 

Naslovnica Sport

Najčitanije

NAKON PORAZA TRENER DANIJEL JUSUP NA PRESSICU DOŠAO POSVE UMORAN: "Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."

Danijel Jusup, trener Zadra, stigao je na "pressicu" posve umoran, nedvojbeno, pogodio ga je poraz od ...
"Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."