VIJESTI IZ TREĆELIGAŠA PRIMORCA Prozivka završena, trener zadovoljan igračima

VIJESTI IZ TREĆELIGAŠA PRIMORCA

U odsutnosti predsjednika HNK Primorca, Darka Banića, športski direktor Leo Šarić pozdravio je igrače i trenere te svima zaželio uspješan rad. Nakon toga trener Stanko Mršić iznio je plan i program priprema, a kompletan program priprema osim odlaska na neku prijateljsku utakmicu odradit će se u Biogradu. Na prozivci je bilo 25 igrača, što u sadašnjoj fazi rada zadovoljava trenera Mršića.

- U početnoj fazi priprema radit ćemo na stjecanju snage i izdržljivosti te postepeno igrače uključivati u fazu uigravanja linija. Nakon toga krenut ćemo i s odigravanjem prijateljskih  utakmica koje će nam trebati da sve iskristaliziramo. Prema onome što sam danas vidio od igrača, zadovoljan sam, kazao je Mršić.

Naslovnica Sport

Najčitanije

NAKON PORAZA TRENER DANIJEL JUSUP NA PRESSICU DOŠAO POSVE UMORAN: "Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."

Danijel Jusup, trener Zadra, stigao je na "pressicu" posve umoran, nedvojbeno, pogodio ga je poraz od ...
"Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."