ROCK & BIKE: U PETAK U ZADRU PREZENTACIJA NOVOG SUSTAVA ZA IZNAJMLJIVANJE BICIKALA Moći će se iznajmljivati i električni bicikli, a priređena je i zabava uz 'prevrtanje' u simulatoru i koncert grupe Jimmy Shakers!

ROCK & BIKE: U PETAK U ZADRU PREZENTACIJA NOVOG SUSTAVA ZA IZNAJMLJIVANJE BICIKALA

- Pozivamo Vas na R'N'B' - Rock & Bike koji će se održati u petak 31. svibnja 2019. godine na parkiralištu ispred zgrade Novog kampusa Sveučilišta u Zadru s početkom u 18:00 sati, priopćeno je u utorak iz Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Kroz zabavno-edukacijski program bit će predstavljen terminal za javne bicikle koje će studenti i profesori Sveučilišta u Zadru, putem aplikacije, moći koristiti besplatno. Ostatak građana, kao i turisti, bicikle će moći unajmiti po povoljnim cijenama. Naime, Grad Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA prezentirat će novi sustav za iznajmljivanje bicikala na području grada Zadra, koji će se sastojati od ukupno 6 terminala, 16 klasičnih bicikala te 8 električnih bicikala postavljenih na 6 lokacija. 

Dio sredstava za novi sustav za iznajmljivanje bicikala na području grada Zadra osiguran je kroz projekt „CHESTNUT - CompreHensive Elaboration of STrategic plaNs for sustainable Urban Transport“, sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, programa transnacionalne suradnje Interreg Dunav, kojeg provodi Javna ustanova Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, te kroz projekt „Zadar e-Bike“ za čiju su realizaciju Gradu Zadru odobrena bespovratna sredstva Ministarstva turizma, iz Fonda za razvoj turizama, temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2017. godini.

U sklopu samog programa, svi posjetitelji će moći probati „odvoziti“ biciklistički poligon s „pijanim naočalama“, doživjeti prevrtanje automobila u simulatoru HAK-a te se zabaviti uz koncert grupe Jimmy Shakers. Posjetitelje očekuju i druga brojna iznenađenja.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"