KRALJ PARKINGA: ZELENO, JOJ ŠTO VOLIM ZELENO... Pustio metalnog ljubimca na ispašu: tako je to kad živiš u gradu a misliš da si na selu...

KRALJ PARKINGA: ZELENO, JOJ ŠTO VOLIM ZELENO...

Zar nije kralj, ha? Kralj parkinga.

A možemo stvari postaviti i ovako: evo argumenta u prilog pretvaranja Muraja u pješačku zonu.

Ili ovako: čovjek ne živi u gradu, misli da je na selu, a tamo je normalno parkirati na travi. Ili: zašto bih plaćao parking kad auto mogu parkirati gdje hoću, a pauk službu ionako nije briga.

I onda se pojavio još jedan kandidat, ali ne iz Zadra, nego Gospića. Njemu se ili žurilo ili nije shvatio kako se može parkirati pa je to napravio na - nogostupu.

Znamo, ovakve naše objave - kojima ukazujemo na prometnu (ne)kulturu - nekoga užasno nerviraju, a neki ih baš zbog toga podržavaju. Kao i naš čitatelj koji nam je poslao ove fotografije.

Hvala mu.

  

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE" Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi:
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje ...
Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"