FOTO: KAO DA SU MORSKE VILE Naše poznate dame ponosno pokazale besprijekorne linije u kupaćim kostimima, a otkrivaju i kako će provesti ljetne dane

FOTO: KAO DA SU MORSKE VILE

U lijepom Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja misica Ivana Delač. Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske.

U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezokoja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala Studija Marcela čije su ambasadorice, a tom prigodom dame su otkrile i kako će provesti ljetne dane.

Karmen Oblak za Studio Marcela

Ivana Delač

Osim što će puno raditi, Ecija Ojdanić potrudit će se da svaki slobodan dan provede na plaži.

VEZANE VIJESTI

- Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu - kaže Ojdanić, a s njom se slaže i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13. Riječke stepenice.

Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

- Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kad se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki - rekla je lijepa Lana.

Karmen Oblak za Studio Marcela

Ecija Ojdanić

Sve tri dame na plažu će ići tek u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose koju štite raznim Silky preparatima za kosu ne bi li ostale njegovane i tijekom velikih vrućina.

A koliko su u top formi ne treba ni naglašavati budući da fotografije u atraktivnim Liscinim bikinijima govore više od riječi...

Karmen Oblak za Studio Marcela

Lana Gojak

Naslovnica Tribina

Najčitanije