FOTO: PLIŠ, ČIPKA I GOLA KOŽA Zgodna Zadranka sinoć ispod sakoa nije nosila ništa osim grudnjaka, a poglede je plijenila i Stankovićeva supruga

FOTO: PLIŠ, ČIPKA I GOLA KOŽA

 

Naše su poznate face premijeru Matanićeva 'Egzorcizma' dočekale oduševljeno, a kreacije koje su pokazale nisu nikoga ostavile ravnodušnima. Dugo iščekivani horor probudio je u slavnim damama kreativnost, pa su si dale truda oko kombinacija koje su odabrale za događaj - piše Slobodna Dalmacija.

Uz mračne teme odabrale su, prikladno, iste takve komade, pa je prevladavala crna, uz dodatak pliša i čipke. Malo gole kože uz provokativnu radnju filma punog kontroverznih scena također je sasvim očekivano. Iako bukvalno, naše su glumice problematici pristupile poprilično samosvjesno, pa nas je svaka od njih na svoj način odluševila odabirom.

Poglede je možda u najvećoj mjeri plijenila mlada glumica Tihana Lazović u plišanom odijelu zagasitoljubičaste boje, iz kojega je blago virio čipkasti grudnjak. Lijepa Tihana izgledala je sjajno, a 'outfit' je iznijela bez traga vulgarnosti.

I o njenoj starijoj kolegici 'šuškalo' se sinoć u zagrebačkome kinu. Senka Bulić na premijeru je stigla s mlađahnim dečkom, a odjenula je prozirni body s detaljima koji su prikrivali samo ciljana mjesta. Prelijepa Senka izgleda bolje no ikad, a cijelu večer nije skidala osmijeh s lica.

I Helena Minić Matanić odabrala je odijelo 'Bubimir' uzorka koje je odskakalo od tamnih outfitova oko nje. Gotički 'look' upotpunila je šminkom i frizurom.

Na premijeru je stigao i Aleksandar Stanković s atraktivnom suprugom Željkom koja je iznenadila jednostavnošću. Najpopularniji komad ove jeseni, visoke čizme do iznad koljena, sparila je s kaputićem, a rezultat je neočekivano efektan.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije