FOTO: AKCIJA "HVALA TI ZA KREVETIĆ" Sonik bolnici donirao visokokvalitetne kolijevke i vrijednu opremu za djecu i trudnice!

FOTO: AKCIJA
dr. Zdenko Matas, dr. Edi Karuc, vlasnik tvrtke Sonik Nikola Sorić
dr. Edi Karuc
dr. Zdenko Matas
donirani krevetić i oprema
donirani krevetić i oprema

Zahvaljujući humanitarnoj akciji "Hvala ti za krevetić", "Sonik" je, zajedno s "Gavrilovićem", u dvije godine prikupio više od 60 tisuća kuna te Odjelu ginekologije i porodiljstva Opće bolnice Zadar osigurao nove krevetiće za djecu i vrijednu opremu. Primopredaja se održala u četvrtak u prostorima Ginekologije.

– Prošle godine zamijenjeno je 17, a ove godine i preostalih 10 krevetića. Za potrebe ovog odjela doniran je i pulsni oksimetar te 10 električnih termofora – kazao je Marin Bakotić, voditelj marketinga "Sonik trgovine", a i sam vlasnik toga trgovačkog lanca Nikola Sorić prisutnima je rekao da doniraju koliko mogu te najavio kako će to i dalje nastaviti raditi.

Kako je na primopredaji istaknuo voditelj Odjela ginekologije i porodiljstva dr. Zdenko Matas, električni termofori pomažu pri dojenju, dok pulsni oksimetar bilježi puls i zasićenost kisikom kod rodilja prilikom praćenja njihova zdravstvenog stanja nakon određenih komplikacija.

– Svaka donacija je dobrodošla, pogotovo kada je za djecu. To nam je posebno značajno – istaknuo je Matas, a "Soniku" je u ime Uprave bolnice zahvalio i zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije