VIDEO: BORIS ROGOZNICA IMA NOVU PJESMU Singl "Neponovljiva" posvetio je svojoj maloj, ali vjernoj publici!

VIDEO: BORIS ROGOZNICA IMA NOVU PJESMU

Boris Rogoznica poručuje Anji Alavanji 'Samo me ljubi'! Pjevao je 'Neponovljivoj', za koju kaže 'Rastvorio bi more, jer bi onda ' sve bi bilo mnogo bolje. Nakon ovih simpatičnih ljubavnih izjava, odlučio je napokon javno i neskriveno poručiti 'Samo me ljubi'. Poruka je upućena Anji Alavanji, a iza svega novom pjesmom i video spotom, stoji sve popularniji Boris Rogoznica.

- Ovu pjesmu posvećujem svojoj maloj ali vjernoj publici. S njom im prenosim svoje pozitivne i iskrene emocije te im poručujem: Pošaljite ovu pjesmu osobi s kojom biste se ljubili. Tako ćete biti sigurni da će se ta osoba sjetiti vas, svaki put, kada začuju ovu pjesmu na radiju.' I ovoga puta je ostao vjeran sebi, svom glazbenom i autorskom stilu, u kojem je ljubav zvijezda vodilja. Boris ponovno potpisuje glazbu i tekst dok su aranžman i produkcija djelo Miroslava Lesića Lesiquea. Simpatičan video spot u kojem glavnu ulogu ima Anja Alavanja Romac, sniman na zagrebačkim ulicama, potpisuje redaljski dvojac Nevio Smajić i Mario Borščak.

 

Autor glazbe: Boris Rogoznica, autor teksta: Boris Rogoznica, autor aranžmana: Miroslav Lesić Lesique, glazbeni producent: Miroslav Lesić Lesique, tonski snimatelj: Miroslav Lesić Lesique, redatelj spota: Nevio Smajić i Mario Borščak, foto: Laura Vrabec. 
Naslovnica ZDtube

Najčitanije

ZADRANKA ELENA RAPAN ODUŠEVLJAVA SVOJIM SPOSOBNOSTIMA Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog "Ćakula o spizi" je posebna priča!

Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog
Na društvenim mrežama možete naći stvarno svašta. Instagram je tu tek poseban. Milijuni slika mode, frizura, šmi...
Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog "Ćakula o spizi" je posebna priča!

ZADRANKA ENA ISPRIČALA JE PRIČU O BEZUVJETNOJ LJUBAVI I NERASKIDIVOM PRIJATELJSTVU S KUJICOM DEMI "Bila je prebijena i polumrtva. Udomila sam je, prošla s njom naporne treninge i danas je ona vrhunski obučen pas koji spašava živote"

- Svaki put kad je pogledam, imam osjećaj kao da je proživjela pet života, kao da će mi baš sad reći nešto jako ...
"Bila je prebijena i polumrtva. Udomila sam je, prošla s njom naporne treninge i danas je ona vrhunski obučen pas koji spašava živote"