FOTO: RASKOŠ U ELITNOM KVARTU Pogledajte luksuznu kuću Luke Modrića vrijednu nevjerojatnih 2,3 milijuna eura!

FOTO: RASKOŠ U ELITNOM KVARTU

Obiteljski dom našeg kapetana veličine je 700 metara kvadratnih, a uređen je u suvremenom stilu.

Najbolji hrvatski i svjetski nogometaš Luka Modrić ovu luksuznu kuću kupio je još 2015. godine, a kako piše španjolska stranica za prodaju Idealista, njegova je nekretnina vrijedna nevjerojatnih 2,3 milijuna eura. Smještena je u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, elitnom kvartu gdje žive i brojne druge svjetske zvijezde.

Portal Lifestyle Today koji se često bavi imovinom poznatih i slavnih, tako je nedavno objavio video  našeg najboljeg nogometaša u kojem se, između ostaloga, može vidjeti i nekoliko luksuznih nekretnina koje su u njegovom vlasništvu te bogati vozni park, u kojem su Bentley i Audi terenac.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!