VANJA TOKIĆ (39) ODLAZI NA SVJETSKO PRVESNTVO U BODYBUILDINGU "Mislim da sam u formi života!"

VANJA TOKIĆ (39) ODLAZI NA SVJETSKO PRVESNTVO U BODYBUILDINGU

Poznata zadarska super-žena, Vanja Tokić (39) ovoga vikenda odlazi na Svjetsko natjecanje u bodybuildingu kao jedina ženska predstavnica Zadarske županije. U Slovenskim Brežicama okupit će se predstavnici i predstavnice 40 zemalja i pokazati tko ima jače i ljepše mišiće.

Ovog se puta Vanja natječe u dvije kategorije, Bikini fitness model i Sport model.

- Prvi put ću na natjecanju nositi i večernju haljinu, to je podkategorija Bikini fitness-a, dok se u sportskom dijelu pozira u odjeći za treniranje. I meni su to sve novosti tako da ne znam što očekivati. Iskreno, najvažnije mi je da sam se plasirala na Svjetsko, to je velik uspjeh sam po sebi – rekla je Vanja te dodala kako se za ovo natjecanje intenzivno pripremala dva mjeseca.

- Zapravo, ja treniram cijelo vrijeme i moje pripreme nisu nikad ni prestale. Imam osjećaj da sam u najboljoj formi do sad, tako da sam dosta samouvjerena. Još kad pomislim da se s ovim sportom intenzivno bavim nepune dvije godine, tim sam više ponosnija na sebe! Ovo mi je zapravo tek sedmo natjecanje – priznala nam je Vanja uz široki osmijeh.

Ova jaka žena, i u tijelu i u glavi, svakim danom pomiče vlastite granice i postaje uzor kako mladim, tako i starijim ženama. Za ovo se natjecanje pripremala uz sve svoje druge obaveze, posao od kojeg nije uzela ni dana slobodnog, djecu i pripreme za njihovu školu te specifične treninge uz oca Zorana, također bodybuildera, koji joj je najveća podrška.

 

Vanja je do sad osvojila broncu na državnom natjecanju, bila je 5. na Bihać openu, 4. na Maximum openu. Na Europskom prvenstvu u Španjolskoj nastupila je u kategoriji Masters bikini fitness i ušla u top 20 Masters bikinica u Europi, kao i u Opavi na grand prixu.
 

 

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!